Eğitim Fakültesi 23 Nisan Şenliği

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesinde 23 Nisan Çocuk Etkinliği gerçekleştirildi. Fakülte bünyesinde faaliyet gösteren; Sınıf Öğretmenliği Öğrenci Topluluğu, Türkçe Eğitimi Öğrenci Topluluğu, Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu, Matematik Eğitimi Öğrenci Topluluğu, Kültürel Miras Öğrenci Topluluğu, Turkuaz Okul Öncesi Öğrenci Topluluğu, Psikolojik Danışmanlar Öğrenci Topluluğu, Fen Bilgisi Öğretmenliği Öğrenci Topluluğu, İngiliz Dili Eğitimi Öğrenci Topluluğu, Akademik Düşünme ve Eğitim (ADET) ve Hendek Gençlik Merkezinin katkılarıyla çocuklar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayarak farklı etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler. Etkinliklere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Eyüp Çelik ve Doç. Dr. Hilal İlknur Tunçeli, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Gençlik Merkezi Müdürü Yavuz Selim Yılmaz, Fatih İlkokulu Müdürü Murat Güdek katıldı.

Öğrenci topluluklarının gerçekleştirdiği etkinlikler;

Sınıf Öğretmenliği

Parmak Baskısı, Origami Köşesi, Bilmece Bildirmece Yarışması, Resfebe, Çocuk Oyunları Parkuru, Yüz Boyama, Fotoğraf Çekilme

Türkçe Eğitimi

Atatürk'e Mektup, Etkileşimli Okuma, Geleneksel Sokak Oyunları, Tekerleme Bilmece Köşesi, Boyama Çalışması