Ana Sayfa
Duyurular
Geleceğe Yön Veren Kadınlar
Geleceğe Yön Veren Kadınlar

Geleceğe Yön Veren Kadınlar

Sakarya Üniversitesi Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü ile Teknokent organizasyonu ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasının destekleri ile Sakarya Üniversitesinde 3. veya 4. sınıfta öğrenim görmekte olan kadın öğrencilere yönelik "İş Hayatında Kadın Mikro Yeterlilik Programı" gerçekleştirilecektir. 

Program; İş Yaşam Becerileri ve İş Yaşamında Sürdürülebilirlik ve Proje Yönetimi olmak üzere iki modülden oluşmaktadır. 04-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Kariyer Yönetimi ve İş Yaşam Becerileri, 11-12 Mayıs 2024 tarihlerinde İş Yaşamında Sürdürülebilirlik ve Proje Yönetimi eğitimleri gerçekleştirilecektir. 

İlk Modülde; kariyer keşfi, zaman yönetimi, verimlilik, iletişim, liderlik, dayanıklılık, kriz yönetimi, dijital yetkinlikler, hukuk ve kadın hakları konuları işlenecek, ikinci modülde ise sürdürülebilir kalkınma, çevre bilinci, sürdürülebilir yaşam tarzı, sosyal girişimcilik, proje yönetimi ve mülakat deneyimi konularına yer verilecektir. Eğitimler alanında yetkin akademisyenler ve sektör uzmanları tarafından gerçekleştirilecektir. 

Programı başarı ile tamamlayan katılımcılara 5 AKTS'ye denk gelen eğitim sertifikası ve dijital rozet verilecektir. Rozetler ilerleyen süreçte üniversite ortak seçmeli ders yerine saydırılabilecektir.

Fotoğraflar