Çocuk Etkinliği Teşekkür Programı

Sakarya Üniversitesi SKS Kültür Şube Müdürlüğü ve Topluma Katkı ve Sürdürülebilirlik Ofisi  ortak organizasyonuyla gerçekleştirilen Ara Tatil Çocuk Etkinliğinde görev yapan topluluk üyelerine Rektör Yardımcımız ve TOKAS Koordinatörümüz Prof. Dr. Özer Köseoğlu'nun katılımlarıyla teşekkür belgesi takdim programı gerçekleştirildi.

Üniversite yönetimi olarak sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemi vurgulayan Köseoğlu, özellikle öğrenci topluluklarının bu tarz etkinliklerde aktif görev almalarını önemsediklerini, bu bağlamda sosyal transkript uygulamasını hayata geçirerek öğrencilerin daha fazla sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer almasını teşvik ettiklerini belirtti.

Program Ara Tatil etkinliğinde görev yapan; Damla, Acil Durum, Genç Yeşilay, Biyoloji ve Genç Kızılay Öğrenci Topluluklarında görevli öğrencilere teşekkür belgesi verilerek son buldu.