Topluluk Başkanları Kvkk Eğitimi
Topluluk Başkanları KVKK Eğitimi

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğümüz tarafından Öğrenci Topluluk Başkanları'nın katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantının birinci bölümünde Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Sezercan Bektaş tarafından Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) hakkında yapılan sunumla topluluk başkanları KVKK ile ilgili bilgilendirildi.

İkinci bölümde ise; Sakarya Üniversitesi Toplumsal Kalkınma ve Sürdürülebilirlik Ofisi (TOKAS) adına Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Aliye Suna ERSES YAY ve Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü adına Koordinatör Doç. Dr. Cihan SELEK ÖZ yapılan çalışmalar hakkında topluluk başkanlarını bilgilendirdi.