Topluluk Tanıtım Günleri/2023

Sakarya Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Yılı 9-13 Ekim 2023 tarihlerinde Topluluk Tanıtım Günleri etkinliği gerçekleştirildi. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğünce organize edilen etkinliğe üniversitemizde faaliyet gösteren toplam 114 öğrenci topluluğu katılım sağladı. Topluluklarımız stantlarında üye kaydı yaparak çalışmaları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamza AL ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU da stantları ziyaret ederek öğrencilerden bilgi aldı. Etkinliğe öğrenci topluluklarının yanı sıra üniversite birimlerimizden;Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü, Kariyer Koordinatörlüğü, Erasmus Koordinatörlüğü, Araştırma Dekanlığı ve Teknokent stantlarıyla katkı sağladı. Ayrıca üniversitemiz dışından; Kızılay, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü, Müsiad, Samib ve Serdivan Fikir Sanat Akademisi de tanıtım günlerine katılım sağlayarak etkinliğe destek oldu.